سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دیدگاه
88/2/5
9:0 صبح

120میلیارد ریال برای توسعه بهداشت آذربایجان غربی هزینه می شود

بدست مسئول ارتباطات مجازی دکتر حسینی صدر در دسته

خوی،- نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی گفت: 120 میلیارد ریال از محل

درآمدهای کشور، برای توسعه و تکمیل طرحهای بخش بهداشت و درمان و توسعه فضاهای

آموزشی و دانشگاهی آذربایجان غربی هزینه می شود.   

"موید حسینی صدر"، روز دوشنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات بیمارستانهای خوی

 افزود: این اعتبار در سفر دوم هیات دولت به استان به تصویب رسیده و امسال برای اجرای

طرحهای بهداشتی و درمانی، ساخت خانه سازمانی پزشکان، خوابگاه یک صد نفری

دانشجویی در دانشکده پرستاری، تکمیل و تجهیز بیمارستانها، کمک به دانشکده فنی خوی و

دانشگاههای پیام نور و ایجاد مراکز شبانه روزی در مناطق محروم روستایی هزینه می شود.

 

وی اظهارداشت: امسال همچنین پنج میلیارد ریال از اعتبارات و درآمدهای نفتی برای توسعه

طرحهای فناوری اطلاعات در مدارس استان هزینه می شود.

حسینی صدر همچنین بر ضرورت تکمیل هر چه سریعتر بیمارستان 160 تختخوابی در دست

ساخت در خوی تاکید کرد و گفت: امسال برای تکمیل این طرح 90 میلیارد ریال اعتبار در نظر

گرفته شده است.

دکتر"جواد گلشنی"، رییس شبکه بهداشت و درمان خوی نیز در این جلسه بر ضرورت تکمیل

هرچه سریعتر بیمارستان خیریه در دست ساخت آیت الله خویی در خوی و همکاری شبکه

بهداشت و درمان این شهرستان برای تکمیل این طرح تاکید کرد.


88/2/5
12:0 صبح

موید حسینی صدر، نماینده خوی در گفتگو با آریا: آرای خاکستری به دن

بدست مسئول ارتباطات مجازی دکتر حسینی صدر در دسته

خبرگزاری آریا- موید حسینی صدر، نماینده مردم خوی و منشی کمیسیون انرژی مجلس، در گفتگو با آریا گفت: فارغ از اعلام کاندیداتوری میرحسین موسوی و کروبی از جناح اصلاحات و حمایت اصولگرایان از کاندیداتوری احمدی نژاد، احساس می شود تا روز ثبت نام شخصیت های دیگری نیز برای حضور در این عرصه اعلام آمادگی کنند.

وی تصریح کرد: البته این امکان وجود دارد که بعداز نام نویسی و تأیید شورای نگهبان تعدد کاندیداها موجب تزلزل آرای جناح ها گردد و از این رو آنها تصمیم بگیرند با اجماع و انسجام بیشتری در انتخابات ریاست جمهوری دهم حاضر شوند.

وی در مورد دو قطبی شدن فضا بین احمدی نژاد و میرحسین موسوی خاطر نشان کرد: هرچقدر تعداد کاندیداها بیشتر شود مشارکت عمومی افزایش می یابد زیرا آرای خاکستری به دنبال حرف تازه و تغییر رویکرد در سطح کاندیداها می باشند و از این رو تعدد کاندیداها می تواند بر میزان مشارکت تأثیر مثبت بگذارد.

وی افزود: اگر روند کنونی ادامه یابد بیش76% واجدین شرایط در انتخابات ریاست جمهوری دهم شرکت خواهند کرد.

وی در پایان اظهار داشت: در کل شاید شانس پیروزی میرحسین موسوی در انتخابات بیشتر باشد ولی آنچه برای نظام مهم است حرکت رئیس جمهور آتی در راستای منافع و مصالح کشور است.


88/2/2
12:0 صبح

حداکثر سازی ارزش افزوده گاز با توسعه پتروشیمی‏ها

بدست مسئول ارتباطات مجازی دکتر حسینی صدر در دسته

موید حسینی صدر عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار موج در تشریح فضای توسعه ای ایجاد شده در صنایع پتزوشیمی کشور با بیان این که در برنامه چهارم که اواخر آن به سر می بریم از نظر افزایش قیمت نفت و میزان صادرات فرآورده‌های محصولات پتروشیمی وضعیت مناسبی داشته‌ایم و 2 برابر پیش‌بینی‌ها محقق شده است.
به گفته وی،برنامه چهارم برای کسب درآمد 32.4 میلیارد دلاری از صادرات فرآورده‌های غیر نفتی و محصولات پتروشیمی برنامه‌گذاری شده بود که در عمل به حدود 60 میلیارد دلار دست یافته‌ایم که حدود 5 میلیارد دلار آنها به تنهایی مربوط به میعانات گازی است و این بدان معنت است که حدود 2 برابر با 185 درصد برنامه در بخش صادرات محصولات پتروشیمی موفق بوده‌ایم.
وی با اشاره به رکود قیمت نفت در شرایط حاضر از کاهش انگیزه مردم برای سرمایه‌گذاری در بخش پتروشیمی خبرداد و گفت: چنانچه قیمت‌های مناسب نفت بازگشت سرمایه برخی واحدهای پتروشیمی در 1.5 سال انجام شد و ممکن است در شرایط بد اقتصادی در 6 سال انجام شود.
نمایده مردم خوی در خانه ملت با تاکید بر اینکه ارزش افزوده نفت خام گاهی تا 6 برابر ذکر شده است، توضیح داد: برای یکی از مشکلات کشور این است که در زمینه صنایع پتروشیمی، اکتشاف از میادین گازی و جاده‌های نفتی نسبت به کشورهای همسایه، سرمایه‌گذاری‌ها بسیار کمتر است.
وی با ابراز نارضایتی که از سرمایه‌گذاری صنعت نفت در بخش‌های خدماتی و رفاهی ، تصریح کرد: وظیفه صنعت نفت توسعه پروژه‌های نفتی، گازی و همچنین سرمایه‌گذاری در صنایعبالادستی و پایین دستی پتروشیمی است.اگر می‌خواهیم به اهداف چشم‌انداز برسیم راهش این است که بدون توجه به رکود کنونی، کاری کنیم که یک قطره نفت هم به طور خام صادر نشود. در حال حاضر اشتغالزایی حاصل از صنایع پتروشیمی کم شده ولی می‌توان با سرمایه‌گذاری در این صنعت، اشتغال ناشی از آن را افزایش داد.
به گفته وی،باید سعی کنیم ازتولید شاخه اول محصولات پتروشیمی فراتر رفته و با فرآورش محصولات اولیه، به شاخه‌های بعدی که ارزش افزوده بالاتری دارد، دست پیدا کنیم.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس با یادآوری این که برنامه پنجم که از سال 1389 آغاز می‌شود باید به وزارت نفت و شرکت‌های تابعه تفهیم کنیم که نیاز نیست کارهای غیر تخصصی کنند، تبیین کرد: باید به برنامه‌های اصلی تولید، اکتشاف، و اجرای پتروشیمی، حفاری، بهره‌برداری و کسب دانش فنی بپردازند.
حسینی با اشاره به درخواست همه نمایندگان مبنی بر ساخت واحدهای پتروشیمی در شهرستان‌های کشور توضیح داد:با توجه به گسترش گاز در همه شهرستانها بهتر است با احداث واحدهای پتروشیمی شهرستان‌های مختلف از صدور گاز خام جلوگیری کرده و با تبدیل به فرآورده‌هایی با ارزش بالا منجر به افزاش درآمد شدیم.


<      1   2